Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 26314 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дев’ятого та десятого листопада 2024 року у першому павільйоні ВДНГ відбудеться 21-й фестиваль їжі та вина.

Гостям обіцяють наступне:

  • 30 українських виноробів нової хвилі з різних регіонів з можливістю безкоштовної дегустації.
  • Маркет крафтового сиру, де сировари представлять авторські сири.
  • Винна школа з лекторами, де фахівці виноробства та сироваріння поділяться секретами своєї майстерності.
  • Гості з відповідним тиком квитка отримують фірмовий келих.
  • Майстер-класи з малювання вином, розпису келихів та створення букетів.
  • Відбудуться флірт-гуляння — традиційна українська гра, виступи колективів «ЩукаРиба» та «Збитень», автентичні танці.
  • На фестивалі буде фудкорт з різноманіттям страв на будь-який смак – соковиті реберця, морепродукти, крафтове м’ясо та сучасні українські делікатеси.
  • Розіграші та аукціони на підтримку ЗСУ, де частина коштів від продажу квитків буде спрямована на допомогу українським військовим.

Нагадуємо, що в Києві відкрилась книгарня, де є сцени для презентацій, балкони «для посиденьок», бар із кавою та вином.

Читайте також: Українське вино отримує кращі світові відзнаки і продається на експорт. Як працюють локальні виноробні?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button