Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 125 днів. За цей час ми опублікували 25010 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дев’ятого та десятого листопада 2024 року у першому павільйоні ВДНГ відбудеться 21-й фестиваль їжі та вина.

Гостям обіцяють наступне:

  • 30 українських виноробів нової хвилі з різних регіонів з можливістю безкоштовної дегустації.
  • Маркет крафтового сиру, де сировари представлять авторські сири.
  • Винна школа з лекторами, де фахівці виноробства та сироваріння поділяться секретами своєї майстерності.
  • Гості з відповідним тиком квитка отримують фірмовий келих.
  • Майстер-класи з малювання вином, розпису келихів та створення букетів.
  • Відбудуться флірт-гуляння — традиційна українська гра, виступи колективів «ЩукаРиба» та «Збитень», автентичні танці.
  • На фестивалі буде фудкорт з різноманіттям страв на будь-який смак – соковиті реберця, морепродукти, крафтове м’ясо та сучасні українські делікатеси.
  • Розіграші та аукціони на підтримку ЗСУ, де частина коштів від продажу квитків буде спрямована на допомогу українським військовим.

Нагадуємо, що в Києві відкрилась книгарня, де є сцени для презентацій, балкони «для посиденьок», бар із кавою та вином.

Читайте також: Українське вино отримує кращі світові відзнаки і продається на експорт. Як працюють локальні виноробні?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button