У Британії запускають поїзд із двокімнатними купе, спа і світським салоном (фото)
Триденна подорож в «Експлорері» коштує 11 тисяч фунтів на людину.
Триденна подорож в «Експлорері» коштує 11 тисяч фунтів на людину.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 113 днів. За цей час ми опублікували 24914 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Компанія Belmond, яка оперує шістьма найрозкішнішими поїздами у світі, такими як Simplon-Orient-Express, запускає сьомий експрес — Britannic Explorer, «Британський мандрівник», повідомляє The Telegraph.
Круїзний потяг запустять у липні 2025 року. Це фактично п’ятизірковий готель на колесах, який рушатиме з вокзалу Лондон-Вікторія за трьома різними маршрутами: до Корнуолла, до Озерного краю та через Вельс.
Триденна подорож в «Експлорері» коштує 11 тисяч фунтів на людину. У вартість входять усі екскурсії, харчування та алкогольні напої на борту. Тварин на борт не пускають.
У поїзді діє дрескод. Удень рекомендують вдягати повсякденний, комфортний одяг, однак для вечерь у ресторані бажано дотримуватися блек-тай або принаймні стилю смарт-кежуал.
Салоном для зустрічей і спілкування слугує оглядовий вагон (Observation Car) з баром, кріслами і банкетками. Інтер’єр відсилає до вікторіанської епохи.
Два вагони-ресторани мають назви рослин, які використовуються у британській кухні: Malva і Samphire (калачики та морський кріп). Інтер’єр прикрашено панелями з ротангу й антикварними дзеркальними стелями.
Поїзд налічує 15 кімнат-купе з дизайнерськими шпалерами (художника Люка Едварда Холла). Коли пасажири вечеряють, персонал сам розкладає дивани у ліжка.
Додатково є ще три двокімнатні гранд-купе зі окремою спальнею та вітальнею. Ці номери також названі за місцевими рослинами: ялівець, валер’яна та бузина, що також відображено в кольоровій гамі інтер’єрів. Дубові панелі залишили непофарбованими.
Кухнею керує шеф Саймон Роган, який заробив три мішленівські зірки за страви з органічними продуктами. Продукти для поїзду постачатимуть із його власної ферми. У меню він зробив наголос на місцеві англійські та валлійські страви.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті