Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»
В меню будуть карпатські деруни та омлет з житомирських яєць.
В меню будуть карпатські деруни та омлет з житомирських яєць.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 13 днів. За цей час ми опублікували 26824 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Ресторатор Євгеній Клопотенко зазначив у своїх соцмережах, що разом «Укрзалізницею» запустив гаряче меню в поїздах. Завдяки «інноваційним технологіям смак страв зберігатиметься таким, ніби їх щойно приготували».
Зараз меню тестують на наступних рейсах :
В переліку страв – карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами та кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість позицій: від 170 до 190 гривень.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті