Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»
В меню будуть карпатські деруни та омлет з житомирських яєць.
В меню будуть карпатські деруни та омлет з житомирських яєць.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 165 днів. За цей час ми опублікували 25303 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Ресторатор Євгеній Клопотенко зазначив у своїх соцмережах, що разом «Укрзалізницею» запустив гаряче меню в поїздах. Завдяки «інноваційним технологіям смак страв зберігатиметься таким, ніби їх щойно приготували».
Зараз меню тестують на наступних рейсах :
В переліку страв – карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами та кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість позицій: від 170 до 190 гривень.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті