Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото: klopotenko

Ресторатор Євгеній Клопотенко зазначив у своїх соцмережах, що разом «Укрзалізницею» запустив гаряче меню в поїздах. Завдяки «інноваційним технологіям смак страв зберігатиметься таким, ніби їх щойно приготували».

Зараз меню тестують на наступних рейсах :

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ — Рахів
  • №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород
фото: klopotenko

В переліку страв – карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами та кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість позицій: від 170 до 190 гривень.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button