«Львівські круасани» відкрилися у французьких Каннах
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів: роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею.
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів: роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 193 днів. За цей час ми опублікували 25525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Українська мережа Lviv Croissants запустила перший ресторан у Франції. Заклад розташовано у центрі Канн, на Рю-д’Антіб.
Як повідомляє Forbes, франшизу придбали місцеві підприємці, які вже володіють рестораном із зіркою Michelin.
Lviv Croissants заявили, що шість місяців досліджували місцевий ринок та гастрономічні уподобання, щоб адаптувати концепцію для французів.
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів. Роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею — загалом понад 35 варіантів. Використовують продукти від місцевих постачальників.
Заклад площею 70 квадратних метрів має 13 місць усередині та 24 на літній терасі.
Lviv Croissants вийшли на європейський ринок восени 2022 року. Франція стала п’ятою країною за кордоном, де працює мережа. «Львівські круасани» є також у Польщі, Словаччині, Чехії та США.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті