«Львівські круасани» відкрилися у французьких Каннах
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів: роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею.
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів: роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 316 днів. За цей час ми опублікували 26441 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Українська мережа Lviv Croissants запустила перший ресторан у Франції. Заклад розташовано у центрі Канн, на Рю-д’Антіб.
Як повідомляє Forbes, франшизу придбали місцеві підприємці, які вже володіють рестораном із зіркою Michelin.
Lviv Croissants заявили, що шість місяців досліджували місцевий ринок та гастрономічні уподобання, щоб адаптувати концепцію для французів.
Для створення нових начинок запросили місцевих шефкухарів. Роблять круасани з козячим сиром і медом, з мортаделлою і грушею — загалом понад 35 варіантів. Використовують продукти від місцевих постачальників.
Заклад площею 70 квадратних метрів має 13 місць усередині та 24 на літній терасі.
Lviv Croissants вийшли на європейський ринок восени 2022 року. Франція стала п’ятою країною за кордоном, де працює мережа. «Львівські круасани» є також у Польщі, Словаччині, Чехії та США.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті