У Києві відкрилась «Раменна бібліотека», де можна самостійно запарити суху локшину
До локшини можна самостійно обрати додатки: тофу, гриби, яйця, креветки тощо.
До локшини можна самостійно обрати додатки: тофу, гриби, яйця, креветки тощо.
На Бессарабській площі в Києві відкрився заклад «Раменна бібліотека», де відвідувачі можуть самостійно приготувати локшину швидкого приготування з обраними додатками, повідомляє співзасновник Северин Хобзей.
Одну зі стін відведено під стелажі з різновидами сухих раменів, що нагадує бібліотечні полиці. Поряд розташовано секцію з класичними додатками до локшини: фуджу, тофу, енокі, едамаме, мариновані і сирі яйця, креветки, курка, крабові палички і нуротомакі, сосиски, кукурудза, зелень, сир чедер та соуси.
Відвідувач сплачує на касі за обраний рамен і топінги, а потім переходить до машини з окропом і заливає ним локшину.
«Раменну бібліотеку» розташовано за адресою вулиця Велика Васильківська, 1-3/2, ліворуч від Pinchuk Art Centre, вхід через магазин азійських продуктів Asia Foods. Працює заклад із 12:00 до 22:00.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті