Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/ramenlibrary_, facebook.com/severyn.khobzey

На Бессарабській площі в Києві відкрився заклад «Раменна бібліотека», де відвідувачі можуть самостійно приготувати локшину швидкого приготування з обраними додатками, повідомляє співзасновник Северин Хобзей.

Одну зі стін відведено під стелажі з різновидами сухих раменів, що нагадує бібліотечні полиці. Поряд розташовано секцію з класичними додатками до локшини: фуджу, тофу, енокі, едамаме, мариновані і сирі яйця, креветки, курка, крабові палички і нуротомакі, сосиски, кукурудза, зелень, сир чедер та соуси.

Відвідувач сплачує на касі за обраний рамен і топінги, а потім переходить до машини з окропом і заливає ним локшину.


«Раменну бібліотеку» розташовано за адресою вулиця Велика Васильківська, 1-3/2, ліворуч від Pinchuk Art Centre, вхід через магазин азійських продуктів Asia Foods. Працює заклад із 12:00 до 22:00.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button