Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 83 днів. За цей час ми опублікували 27326 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото: theukrainians

Про смерть Ігоря Сухомлина повідомила його дружина Христина Сухомлин. 14 жовтня він пішов з життя через важку хворобу.

Ігор Сухомлин заснував вареничну «Балувана Галя», винний бар Nevinniy Bar на Шота Руставелі та рибний ресторан Fishkultura на Мечникова. Свій перший ресторан «Велюров» він відкрив у Чернігові ще у 2007 році.

Рік тому, у грудні 2024 він відкрив бістро у Мюнхені.

Дружина повідомила, що тіло Ігоря Сухомлина кремують у Мюнхені де він жив і лікувався останнім часом, а прах поховають у Барселоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button