Baking Bread: в України виходить книга про крафтовий хліб із рецептами
Пекарки і пекарі діляться своїми оригінальними рецептами, з яких 50 додані у книгу.
Пекарки і пекарі діляться своїми оригінальними рецептами, з яких 50 додані у книгу.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 27604 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?

Видавництво Creative Publishing випускає книгу «Baking Bread | Випікання крафтового хліба в Україні». Авторки — Люсія Бондар і Юлія Аврора Огородник.
320-сторінкове ілюстроване видання розповідає хліб, борошно, закваску та досвід українських пекарів. Загалом у книзі презентовано 24 учасники, серед яких пекарні «Марчук Хліб», «Спельта», Bakehouse, «Завертайло», DOU, Flora Fermented, Marigold тощо.

Пекарки і пекарі діляться своїми оригінальними рецептами, з яких 50 додані у книгу. На сторінках книги можна знайти рецепти хлібу з льоном, білими грибами, томатами, яблуками тощо; гречаного, цибулевого, мелайняного.

Редакція намагалася за можливості охопити всю Україну — Буковель, Львів, Київ, Тернопіль, Кривий Ріг, Харків, Буча, Одеса, Хмельницький, Дніпро, Кропивницький, Луцьк.
Великої популярності в Україні сьогодні набуває спельтове борошно, і про цю культуру та інші зернові розповідає у книзі відомий ботанік, дослідник Олексій Коваленко.

Вадим Назаренко, відомий експерт з історії їжі, у своїй статті поділився історичною інформацією про розвиток пекарства в Україні, приділивши особливу увагу пасці.
Багато фотографій, що увійшли до книги, були зроблені фуд-фотографом Дмитром Бахтою.

Книга має вийти з друкарні 10-15 грудня. За передзамовленням видання коштує 2300 гривень.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті