Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 150 днів. За цей час ми опублікували 27803 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
джерело: unsplash

В середині лютого 2026 року на Центральному вокзалі Києва відкриється піцерія iL Molino.

В тендері за оренду локації змагались три компанії, й il Molino перемогла зі ставкою у 823500 гривень на місяць без ПДВ, і за словами тім-лідера проєкту Ірини Борець це вартість оренди «як за чотири повноцінні ресторани».

Новий заклад буде у надземному переході між Центральним і Південним вокзалами, біля виходів до дев’ятої та десятої колій. Простір площею 108 м² обладнають місцями для сидіння. У проєкт інвестують близько шести з половиною мільйонів гривень.

Попри вартість локації, власники свідомо обрали її через гарний пасажиропотік, і в ній є потенціал для довготривалої співпраці. Розміщення на вокзалі також посилить впізнаваність бренду.

Точку доведеться адаптувати, адже раніше воно слугувало для роздрібної торгівлі. Команда модернізує вентиляцію та встановить сучасні системи очищення повітря з продуктивністю 705 м³/год. Система працюватиме з подвійною фільтрацією, HEPA-фільтрами, жировими й вугільними фільтрами, які ефективно затримують дим, запахи та дрібні частинки під час приготування їжі. Попередні фільтри відсікатимуть великі частки жиру, продовжуючи ресурс обладнання й забезпечуючи стабільну роботу навіть за високих навантажень

Заклад запустять у спеціальному форматі, розробленому для ритму вокзалу: команда зробить ставку на швидкий сервіс, зрозуміле меню та комфорт для пасажирів у дорозі. У меню зосередяться на піці у кількох форматах: класичному, solo pizza на одну людину та експрес-форматі kono-pizza. Для зручності гостей впровадять попереднє замовлення й спеціальні формати пакування.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button