Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні стартував новий Індекс корпоративної рівності. Це національне дослідження корпоративних політик, правил і практик приватних та державних компаній щодо підтримки рівності й різноманіття, та заборони дискримінації на робочому місці.

Вперше з 2013 року, відколи в Україні існує Індекс корпоративної рівності, окрему увагу звертатимуть на малий бізнес – зокрема, на фізичних осіб-підприємців.

Взяти участь у дослідженні українські компанії та підприємці можуть за посиланням.

Також цьогоріч уперше проводиться опитування працівників та працівниць українських компаній про їхнє ставлення до цінностей, які декларують і практикують на їхніх робочих місцях.

Український Індекс корпоративної рівності включає дослідження методів та інструментів, які дозволяють компаніям запобігати та протидіяти дискримінації на робочому місці за ознаками статі, віку, інвалідності, наявності статусу ВПО, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності та інших, а також заходів, які розробляють та впроваджують компанії задля підтримки людського різноманіття та просування ідей рівності.

Проєкт реалізується громадськими організаціями «Точка опори ЮА», «Сучасна жінка», Центр «Соціальна дія» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button