Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23503 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Межигір'я

У Києві відкривається туристичний маршрут до колишньої резиденції Януковича.

Про це інформаційному агентству УНІАН повідомив директор державного підприємства «Адміністрація річкових портів України» Іван Шкирта. Перший рейс вирушив у плавання сьогодні, 22 серпня, об 11:00 з Київського річкового порту. Під час плавання передбачена екскурсія. Спеціалісти розповідатимуть охочим про визначні пам’ятки з історії Києва, які траплятимуться на шляху маршруту.

Також планується 40-хвилинна стоянка теплохода в Межигір’ї, під час якої бажаючі можуть зробити як самостійну, так і організовану екскурсію резиденцією екс-президента, для чого до їхніх послуг за окрему плату буде надано відкритий автобус. Після екскурсії пасажири теплохода вирушать в точку початку своєї подорожі.

Ціна на квиток для дорослого, орієнтовано, складе 150 грн, а для дитини – 100 грн. Вхід до Межигір’я зараз коштує 20 гривень. Планується, що теплохід рушатиме до Межигір’я тричі на тиждень: у п’ятницю, суботу та неділю.

Нагадаємо, що зараз Дніпром вже курсують туристичні кораблики, які швартуються недалеко від Річкового порту. Працівники цих закладів стоять біля метро Поштова площа та кожного світлофора на шляху до порту і дуже гучно закликають киян та гостей столиці проїхатись теплоходом по річці.

Фото: inspired.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button