Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Києві 11-12 червня відбудеться фестиваль електронної музики Ostrov від qievdance. Традиційно подія проходила на Трухановому острові, за винятком експериментального проведення в Одесі в 2018 році. Поки що організатори засекретили нинішню локацію.

Захід відбудеться безпосередньо біля води та з краєвидом на центральну частину Києва. Фокусуватися Ostrov буде на дизайні та інфраструктурі. На гостей чекатимуть два танцмайданчики, зони для відпочинку та фуд-корт з різноманітними кухнями.

Зовнішнім виглядом локації займатиметься дизайнерка, стилістка та керівниця Patoka Studio і Nagolovy Леся Патока. Минулого року вона виступила художницею-постановницею стріму Ostrov + NECHTO. Подія відбудеться під відкритим небом, з комфортним зонуванням та доступом до засобів особистого захисту (маски, антисептики та інше).

«Це дуже складний проєкт, адже щоразу ми будуємо його з нуля. На рівному грунті, зі складними інфраструктурними та логістичними обмеженнями. Щороку — це виклик, аби стати краще, більше та ефективніше. У 2021 ми хочемо адаптуватись та стати також безпечнішими та зручнішими для наших гостей», – поділився Михайло Бессінний, один з організаторів Ostrov.

Цього року на фестивалі працюватимуть дві сцени: qievdance stage та NECHTO stage. Останню куруватиме засновниця однойменного лейблу Анастасія Топольська. Серед запрошених гостей NECHTO stage Magda, Sonja Moonear, Bjarki, Orbe та інші відомі світові та локальні артисти.

Magda – продюсерка, чия музика відображає одні з ключових техно-сцен світу, Берліну та Детройту. Її творчим наставником був Річі Хоутін, вони жили разом, грали сети та їздили в тури. Кар’єра Magda розпочалась ще у 1996 році.

Sonja Moonear – швейцарська діджейка, засновниця лейблу Ruta5 та фестивалю Kiss Me. Артистка отримала класичну музичну освіту, однак захопилася електронною сценою, що й дало поштовх її кар’єрі. Вона грає сети по всьому світу, та окрім власного лейблу видавалась на іменитих Karat та Perlon.

Bjarki – ісландський техно-артист, що експериментує з ембіентом та IDM. На розквіті кар’єри (2014) артист видавав свою музику на лейблі Ніни Кравіц Trip та згодом заснував власну формацію bbbbbb Records. У своїй музиці артист переосмислює проблеми сьогодення, до прикладу реліз Happy Earthday (2019) на лейблі !K7 він присвятив екології та викликам, що з нею пов’язані.

Orbe – іспанський продюсер та засновник лейблу Orbe Records зіграє на Ostrov лайв-сет. Музикант є великим прихильником пошуку нових концептів.

Лайнап:

Bjarki (ISL)
Charlotte de Witte (BEL)
Danilenko (UA)
Fedele (IT)
Incorrect Waves (UA)
JOSS (UA)
Jana Woodstock (UA)
Knigi (live) (RUS)
Kobosil (GER)
Maceo Plex (USA)
Magda (USA)
Mr. Baseley (ENG)
Nastia (UA)
Nastya Muravyuova (UA)
Nikita Zabelin (RUS)
Orbe (live) (ESP)
Pahatam (UA) b2b Koloah (UA)
Poly Chain (UA)
Raxon (EGY)
S.A.Tweeman (UA)
Smailov (UA)
Sonja Moonear (CHE)
Splinter (UA)
Symonenko (UA)
Woo York (live) (UA)
Zakat95 (UA)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button