В Україні створять перший гастрогід місцевої крафтової їжі
Його представлять у форматі друкованого путівника і сайту з картою виробництв з різних куточків країни.
Його представлять у форматі друкованого путівника і сайту з картою виробництв з різних куточків країни.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
До тридцятиріччя Незалежності України представлять гастрономічну карту невеликих фермерських господарств – «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України». Про це пише MMR.
Гастрогід буде представлений друкованим путівником і сайтом з гастрономічною картою представників крафтового виробництва з різних куточків країни. Друкована карта буде складатися з п’яти розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» і «Схід». Путівник об’єднає виробників сиру, устриць, равликів, м’яса, яєць, пива, вина, овочів і фруктів з усієї країни.
Разом з друкованим гастрогідом створять сайт. Додати локальних виробників на першу в Україні гастрокарту крафтової їжі може кожен охочий, заповнивши форму за посиланням. Проєкт створений з метою розвитку гастротуризму в Україні та формування знань про крафтових виробників.
У 2019 році британське видання The Independent склало список найкращих європейських місць для гастротуристів. У список потрапив Київ. Автори стверджують, що київська гурманська культура – безперечно недооцінена.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті