Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вихідних, 13-14 лютого, у Києві відбудеться найбільший маркет українських виробників «Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари».

12341452_

Цього разу  маркет «Всі. Свої» відбудеться напередодні Дня святого Валентина. Організатори обіцяють встановити на заході спеціальний лічильник, який і допоможе зафіксувати рекорд з поцілунків. Більшість брендів готують спеціальні пропозиції для покупців.

Придбавши куртку українського бренду Brave, який  щойно запустився, гості отримають їхню фірмову сумку у подарунок. А кожен, хто придбає пару взуття Karabadgak Shoes, зможе отримати теплий шарф у якості бонусу. Бренд AnnaSun пропонує неординарні стьобані рюкзаки. При покупці такого рюкзака AnnaSun дарує стьобану сумку на пояс.

На маркеті буде представлений як новий асортимент, так і колекції минулих, осінньо-зимових сезонів. На останні діятимуть знижки до -70%. Також відкриють зону «тотального кохання». Тут можна буде знайти різноманітні товари від незалежних молодих брендів за спеціальною ціною.

Відвідувачі ярмарку зможуть не лише придбати одяг, взуття і модні аксесуари, але й весело провести час із близькими і рідними. Для цього будуть створені яскраві фотозони романтичної тематики до Дня всіх закоханих.

Усі охочі зможуть звернутися до поета, який складе привітання, а каліграф нанесе його на валентинку. У фойє галереї подарунки оформлятимуть безкоштовно.

Традиційно «Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари» відбудеться в історичному центрі Києва, на Андріївському узвозі, у галереї Д12. Ярмарок розташується на трьох поверхах площею 2500 кв. м. Тут будуть представлені понад 200 брендів одягу, взуття і аксесуарів.

Вхід вільний.


Місце: Галерея Д12

Адреса: Десятинна, 12

Дата: 13-14 лютого

Час: 10:00 – 20:00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button