Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Центр дослідження суспільства розробив інтерактивну мапу ремонту будинків

Тепер кожен киянин може подивитися на мапі адресний перелік житлових будинків, в яких у 2014 році буде проводитися капітальний ремонт.

Розпорядженням КМДА від №795 від 24 червня 2014 року було затверджено адресні переліки виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду на 2014 рік. Йдеться про роботи з ремонту покрівель, фасадів, а також внутрішньобудинкових мереж і сходових клітин.

Орієнтовна вартість усіх робіт, передбачених постановою, становить приблизно 30 млн і 9 тис. грн, при тому, що в міському бюджеті на поточний рік на ці цілі закладено 30 млн грн. 1% цих коштів спрямовано на оплату боргів за роботи, виконані у 2011 році (позначено жовтим кольором), 11% – на продовження робіт по перехідних об’єктах з 2013 року (позначено червоним), 88% – на нові об’єкти 2014 року (позначено фіолетовим). Розподіл між видами робіт приблизно рівний: на кожен з них виділено близько 10 млн грн.

На карті кожен з видів робіт позначений окремим шаром. Для всіх об’єктів зазначений балансоутримувач, тип робіт і їхня орієнтовна вартість.

За матеріалами Центру дослідження суспільства
Фото: Тарас Кайдан

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button