Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23500 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Сергій Рістенко

Департамент міського благоустрою 21 жовтня почав інспектувати бізнес на предмет економії зовнішнього освітлення. У перший день 174 об’єкти отримали зауваження через увімкнене зовнішнє світло, розповів «Хмарочосу» директор департаменту Тимур Ткаченко.

До перевірок залучено 22 інспектори, які щодня звечора у різних районах Києва відпрацьовують локації та перевіряють підприємців, які не вимикають освітлення вивісок, реклами й фасаду.

За словами Ткаченка, бізнес йде на зустріч і прислухається до зауважень: «Ситуацій коли нам доводилося двічі пояснювати важливість економії електроенергії поки не було».

Крім того, містяни за вихідні після анонсу інспекцій надіслали велику кількість повідомлень з вказаними адресами, де й досі активно користуються зовнішнім освітленням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button