Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На минулих вихідних, 18-19 лютого, забудовник A Development відновив роботи біля станції метро «Арсенальна», зокрема, там помітили декілька машин з бетоном. Власник компанії, Олексій Баранов, пояснив «Хмарочосу», що там заливали бетоном котлован, щоб не допустити «техногенну катастрофу».

«Об’єкт на “Арсеналі” ми зводимо за власний кошт – не через надлишок коштів, а внаслідок технологічної необхідності. Котлован – понад 14 метрів. Якщо оперативно не залити монолит – 2 підземних поверхи – можлива техногенна катастрофа», – коментую Баранов.

Водночас це не поновлення будівельних робіт. За словами девелопера, завершення будівництва можливе після завершення війни.

2020 року стало відомо, що компанія A Development спорудить біля Арсенальної площі шестиповерховий офісний центр із критою скляною галереєю та паркінгом. Девелопер обіцяв, що висота будівлі не перевищуватиме 24 метри, в новій споруді будуть офісні та комерційні приміщення, а критий променад поєднає новобудову та історичну комендатуру, не навантажуючи пам’ятку архітектури. Баранов зазначив, що на сьогодні концепція об’єкту не змінена. Детальніше читайте в матеріалі: Новий комерційний центр на Арсенальній площі: чи потрібен він місту?

Компанія A Development оплатила облаштування наземного переходу біля станції метро «Арсенальна». Девелопер реконструював Арсенальну площу, натомість облаштувавши комерційні приміщення у будівлі Військової комендатури й корпусах заводу «Арсенал».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button