Новий заклад грузинської кухні на Хрещатику – ChaCha
ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 112 днів. За цей час ми опублікували 24890 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Ресторан «ChaCha» – ідеальне місце, щоб познайомитися з усіма особливостями унікальної кухні Сакартвело – різноманітної, насиченої та дуже смачної. Розташований у серці Києва, на Хрещатику 29/1, заклад площею 1500 квадратних метрів запрошує всіх охочих відправитися в маленьку подорож Грузією, не покидаючи столиці. ChaCha – це мережа ресторанів кухні Сакартвело, яка успішно функціонує і розвивається в трьох містах: Кропивницькому, Черкасах, Вінниці та в Києві.
Тут ви зможете скуштувати автентичні грузинські страви, насолодитися гармонійним симбіозом гострого, солодкого та пряного, продегустувати знамениту чачу й не менш вишукані вина, з головою зануритися в самобутні традиції та на собі відчути всю гостинність картвелів.
Вона розпочнеться вже з порогу: біля входу зустрінуть люб’язні хостес, пригостять чачею і проведуть до столика. Невдовзі до вас підійде офіціант, котрий порадить страву чи напій з меню ресторану, тим часом як на запитання, якого вина випити сьогодні, завжди дасть відповідь досвідчений сомельє.
До речі, увесь глиняний декор в ресторані та глиняний посуд, такий як: кеці, тарілки на стінах, глечики, квеврі, чарки – ручна робота наших українських майстрів. В ресторані є традиційна грузинська піч «тоне» – в якій випікається хліб «шоті».
До уваги гостей десятки страв: всесвітньо відомі хінкалі в 10 варіаціях, пурі й хачапурі в асортименті, кубдарі, чанахі, чашушулі, чахохбілі, оджахурі, мцваді, абхазура, курча чкмерулі, а ще – традиційні гарніри та салати, насичені спеціями супи, фірмові соуси та інше. До речі, хінкалі в «ChaCha» готуються професійними мехінкле – саме так на батьківщині цієї страви називають кухарів, які їх ліплять. Доповнять трапезу ніжні десерти, алкогольні та безалкогольні напої з креативною подачею.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті