Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У закладі продаватимуть закуски та хумус.
На вулиці Межигірській 13/34 відкриється фастфуд від колишніх власників бару «Під асфальтом пляж» Оксани Романюк та Антона Крята. Як повідомляє видання The Village, власники називають Hum:Hum «першою українською хумусією в форматі фастфуд».
З хумусом у закладі подають свіжоспечені коржі. На вибір представлено декілька видів хумусу: з авокадо, перцем халапеньйо. В меню також є піта з фалафелем, фреш-роли, салати, супи. Окремий пункт меню — «бабусині сирники». З алкогольних напоїв можна взяти вино чи крафтове пиво.
«Hum:Hum – це поєднання ресторанного дизайну, простої стритфудівської подачі і домашнього смаку, «як у бабусі в гостях», – розповідають власники закладу.
З 3 лютого заклад почне працювати в тестовому режимі. Офіційне відкриття заплановане на 14 лютого.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті