Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24980 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Перша українська прошутерія Prosciutteria Wine and Deli відкрилась всередині Бессарабського ринку.
Прошутерія з локальними делікатесами – це спільний проект резидентів Ulichnaya eda – Ulitka bar та HAM.Lo Project. Заклад з січня працював у тестовому режимі, повідомляє видання БЖ.
Prosciutteria Wine and Deli – це винний бар та гастролавка. Відвідувачам пропонують спробувати 9 видів українських м’ясних делікатесів, виноградних равликів та морських равликів bulot, різні види сирів від місцевих виробників та устриці.
У винній карті можна знайти напої з України, Італії, Іспанії.
Кожен четвер з 17:00 в закладі діє спеціальна ціна на атлантичні устриці – 35 грн/шт.
Адреса: Бессарабська площа, 2 Час: Пн-чт з 13:00 до 22:00, пт-нд з 12:00 до 23:00
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті