Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Київському зоопарку завершили демонтаж будинків і вольєрів для тварин та розпочали будівництво оглядового амфітеатру.


Зараз у зоопарку проходить перша черга робіт з реконструкції. Вже почато будівництво оглядового амфітеатру в якому буде розташовано приміщення громадських вбиралень та насосно-фільтрувальна станція. Також розпочали реконструкцію павільйону пеліканів і бакланів, відкритих вольєрів, павільйону «Універсальний» та штучних озер. Про це 44.ua розповів в.о. директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ» Сергій Данилович.

Окрім цього, планують демонтувати старий і збудувати новий паркан вздовж вулиці Зоологічної та реконструювати огорожу вздовж проспекту Перемоги. Перший етап робіт передбачає також знесення головного входу з касами.

Крім того, збудують кафе з літніми терасами, нову будівлю центрального входу, а в підвалі вхідної частини розмістять акваріум. Сергій Данилович також повідомив, що сьогодні на реконструкцію вже витрачено 75 млн грн. Завершення робіт та відкриття першого етапу реконструкції зоопарку планують на травень 2019 року.

Нагадаємо, що концепцію розвитку Київського зоопарку столична влада презентувала ще у 2016 році. У свою чергу, проектну документацію в квітні 2017 року розробив інститут «МіськЦивільПроект» на прохання та в співпраці з київським звіринцем. Роботи з реконструкції розраховані на понад 64 місяці (це більше п’яти років) та поділені на шість етапів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button