Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У жовтні 2018 року КП «Київпастранс» оголосить міжнародний тендер на купівлю трамваїв та автобусів, пише прес-служба КП «Київпастранс».

Україна та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) уклали фінансову угоду, що вступила в силу 11 травня 2017 року на фінансування проекту «Міський громадський транспорт».

Ці кредитні кошти призначені для модернізації рухомого складу громадського транспорту. Тож «Київпастранс» планує оголосити тендер на поставку нових низькопідлогових трамвайних вагонів на загальну суму 24 млн 900 тисяч євро та низькопідлогових автобусів (18 млн 600 тисяч євро).

Транспортники планують придбати трамваї довжиною 30-34 метри.  Мінімальна місткість трамваю — 300 пасажирів, автобусу — 95 пасажирів  (з розрахунку 8 пасажирів на один квадратний метр).

Довжина автобусів сягатиме 12 метрів та 18,5 метрів. Крім того, автобуси, що будуть поставлені до 2020 року, повинні відповідати стандартам Євро-5.  І трамвай, і автобус мають бути обладнані системою відеоспостереження.

Читайте також: Оголошено тендер на закупівлю трамваїв для Києва за 430 мільйонів. Пояснюємо, що з ним не так. 

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button