Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться другий Kiev Food&Wine Festival: поезія та кіно. Фестиваль триватиме з 21 по 22 березня у галереї мистецтв «Лавра».

10974207_831195653592959_3710308081890460316_o

Відвідувачі зможуть придбати вино від вітчизняного та закордонних виробників, послухати лекції українських сомільє та виноробів, а також подивитися шоу-програму.

1452373_10201055493851482_468432931_n

Сергій Клімов

організатор Kiev Food & Wine Festival

«Метою фестивалю є пропаганда культури правильного споживання вина і гастроетики серед населення України, а також підняття на вищий рівень виробництва вітчизняної винопродукції, шляхом створення платформи для спілкування українських та міжнародних виноробів, дистриб’юторів, рестораторів і поціновувачів вин. На другому фестивалі ми робимо великий акцент саме на українському авторському виноробстві — запросили виноробів від Закарпаття до Бессарабії, які власними руками збирають і виробляють якісне українське вино. Я впевнений, що деякі українські вина вже готові гідно змагатися і перемагати вина Нового і Старого світу»

На фестивалі облаштують п’ть локацій, серед яких винний маркет з міжнародними та українськими напоями; гастро маркет з їжею, яка поєднується з вином; майстер класи від сомільє і виноробів та лекцї ; головна сцена, де будуть виступати Оксана Боровець (головний редактор журналу “Мунунхва” Корейського культурного центру, член Національної спілки письменників України), Тетяна Майборода (фіналістка конкурса “Проза міста – 2012, поетеса), Марк Шеліхов (поет), Ія Ківа (лауреат багатьох поетичних конкурсів), Ігор Мітров (поет та письменник); Антон Полунін (поет, музикант та юрист) та Олег Кравченко (кращий сомельє України 2011 року), який відкриє вино шаблею і келихом; зона відпочинку з музикою та іграми.

Локації:

Винний маркет представить українські вина (від найменших до найбільших виноробень та лідеру ринку TM INKERMAN , які пригощатимуть гостей фестивалю вином), а також вина Старого (європейські) і Нового Світу (США, Чилі, Нова Зеландія, Австралія, ПАР, Аргентина).

Гастро маркет буде представлений їжею, яка прекрасно поєднується з вином – від sea food до сирів і делікатесів.

У зоні майстер-класів українські винороби поділяться секретами виробництва вина, сомельє розкажуть про правильний вибір вина і його поєднання з продуктами, навчать з користю використовувати порожні винні пляшки, роблячи декупаж та багато іншого.

З головної сцени гості зможуть почути вірші сучасних українських поетів, і музичні перформанси від українських діджеїв. Головним гостем шоу-програми фестивалю стане Олег Кравченко, кращий сомельє України 2011 року, який покаже видовищний сабраж, відкриваючи ігристе вино TM INKERMAN шаблею і келихом.

У зоні відпочинку гостей чекає атмосферна музика, ігри і комфортна посадка.


Місце: Київська міська галерея мистецтв «Лавра»

Адреса: вул. Лаврська, 1

Дата: 21-22 березня

Час: 10:00-19:00

Вартість: 40 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button