Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23502 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/gogolfest.org

У 2020 році фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest відбудеться відразу в декількох містах України. Про це вінницькому виданню Вежа повідомив засновник проєкту Владислав Троїцький.

За його словами, фестиваль точно відбудеться у Маріуполі, Вінниці, Дніпрі, Одесі, Славутичі, Ужгороді та Херсоні. Восьмим містом, можливо, стане Рівне.

«Тобто це буде формування такої мережі нової України. ГогольFest, як модель, буде представлятися на постійній основі», – зазначив Троїцький.

Славутицька міська рада вже анонсувала проведення ГогольFest 4-5 липня 2020 року.

Водночас у листі до звільненого днями голови Київської адміністрації мер Славутича просить передбачити кошти на проведення ГогольФесту в рамках бюджетіу області.

Він також зазначає, що з 27 травня до 7 червня 2020 року у Славутичі проходитиме Асамблея Молодих Архітекторів Європи. Вона відбудеться у закинутій будівлі поліклініки, яка стане тимчасовим житлом для учасників та простором для майстер-класів.

Будівля закинутої поліклініки у Славутичі. Фото: poglyad.tv

Нагадаємо, що з 2014 до 2018 року у Славутичі проходив фестиваль кіно та урбаністики «86».

ГогольFest уперше відбувася 2007 року в Мистецькому Арсеналі й упродовж наступних десяти років проходив у різних локаціях Києва: на кіностудії Довженка, на території заводу на Видубичах, на ВДНГ та у Довженко-Центрі. Останні два роки Air ГогольFest проводили у Маріуполі та Вінниці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button