Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23503 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10469948_1048079428555219_8535592616526360314_n

Керівник онлайн-медіа Platfor.ma Олександр Акименко та співвласник вільного простору “Часопис” і онлайн-видання DreamKyiv Максим Яковер стали керівниками Національного комплексу “Експоцентр України” (Колишній київський ВДНХ).

В даний момент нові керівники вивчають стан справ підприємства, яке належить Державному управлінню справами (ДУС), тобто є державною власністю.

За словами Яковера, борг Експоцентру становить 20 млн. гривень, підприємство має арештовані рахунки.

Нові керівники планують проводити на території ВДНХ якісні івенти, для чого запрошують усіх, хто бажає долучитись до цієї справи. Величезна територія дозволяє організовувати заходи будь-якого масштабу.

Також планують залучати до роботи спеціалістів з різних сфер, дотичних до розвитку майданчиків подібного типу.

Нагадаємо, взимку відбувся воркшоп з ревіталізації ВДНХ, в результаті якого було запропоновано 3 концепції розвитку цієї території.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button