Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві в рамках соціального проекту «Випив? За кермо не сідай! Споживай відповідально!» САН ІнБев Україна оголошує конкурс скульптурних інсталяцій, присвячених проблемі керування автомобілем у нетверезому стані. 

DDD

Чотири найкращі художні роботи будуть визначені у вересні.  Взяти участь у конкурсі може кожен охочий. 

Для участі потрібно намалювати ескіз інсталяції, яка допоможе привернути увагу суспільства до причин та наслідків споживання алкогольних напоїв водіями за кермом.

Подати заявку можна до 30 серпня за допомогою спеціального додатку на Facebook-сторінці компанії-організатора,  де слід зазначити назву інсталяції, її детальний опис та додати ескіз. За результатами конкурсу буде обрано чотири найкращі роботи: три з яких визначить журі, а четверту оберуть користувачі Facebook.

Детальні умови конкурсу та процедуру визначення переможців також можна дізнатися на Facebook сторінці компанії-організатора у соцмережі.

Під час презентації інсталяцій усі четверо переможців отримають мотиваційні призи. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button