Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активісти урбаністичних громадських рухів Києва провели арт-акцію протесту на Бессарабській площі, щоб привернути увагу влади до проблеми відсутності пішохідних переходів.

Зебра 11

В акції взяли участь художники, громадські активісти, фахівці з громадського транспорту та урбаністи. Активісти «прикрасили» пластиковий паркан, який влада столиці встановила щоб обмежити рух з Хрещатика до Бессарабської площі.

Зебра 2

«На цьому перехресті вже багато років знаходиться нелегальний пішохідний перехід, через який щоденно проходять тисячі людей. Найбільш адекватне рішення – нарешті намалювати тут «зебру» та легалізувати цей перехід. Проте замість цього влада намагається боротись з людською природою і ставить пластикові паркани, які всі просто обходяться. Ми хочемо нарешті припинити цей театр абсурду і закликати владу міста ухвалити адекватне рішення» – зазначив організатор акції Сергій Щелкунов.

Зебра 3

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button