Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 323 днів. За цей час ми опублікували 23811 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В київському інституті Генплану розглянули більше однієї тисячі і врахували 700 пропозицій та зауважень від громадськості.

Генплан Киев

Експертизу нового проекту мають завершити у найближчий час, після чого документ буде переданий у Київраду. Там, після роботи з ним у комісіях, він має бути прийнятий на засіданні головного столичного законодавчого органу. Про це повідомляє онлайн-видання “Киеввласть“.

Так, Солом’янський парк буде збережено від забудови за клопотанням Національного екологічного центру України, Союзу вільних журналістів “Природа понад усе” та комітету мікрорайону “Батиєва гора”.

Генплан Киев

Спортивні та молодіжні організації порекомендували інституту врахувати пропозиції щодо розвитку пляжних видів спорту та створення спортивних зону у парку Дружби Народів та на київських островах. Ними підготовлена система розбудови пішохідних зон та велодоріжок.

Важливим додатком до Генплану є включення Національного ландшафтного парку “Голосіївський” до заказника місцевого значення “Жуків острів”. А територія Труханового острову та Гідропарку буде зоною ” зелених насаджень загального кристування і пляжів”.

Фото: capital.ua, gorodkiev.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button