Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
klichko-new

Вчора на розширеній колегії КМДА Кличко представив двох нових заступників та трьох голів комунальних підприємств.

Так, Ігор Ніконов, окрім посту головного радника новообраного мера, також займатиме посаду першого заступника Кличка. Ніконов – відомий забудовник, президент групи компаній “К.А.Н. Девелопмент”. Його фірмою, зокрема, побудований хмарочос “101 Tower” та житловий комплекс на Печерську “Diamond Hill”.

Також мер поставив на місто голови КП “Київський метрополітен” Віктора Брагінського, який балотувався на виборах в Київраду по 15 округу, але зняв свою кандидатуру. У розмові з виданням “КиевВласть” Брагінський розповів, що збирається зробити метро прибутковим. Якщо доведеться, то він планує підняти вартість проїхду в цьому виді транспорту, але тільки після громадських слухань. Новий голова метрополітену пояснює це тим, що підприємство не може нормально працювати, якщо не заробляє гроші на ремонт рухомого складу та іншого обладнання.

КП “Київреклама” чолить бізнесмен-УДАРівець Олег Калініченко. В різний час він був власником декількох рекламних підприємств, а з 2012-го очолює компанію “Принт мастер”. Калініченко “повністю підтримує позицію Кличка щодо очищення історичного центру Києва від реклами”.

Головою ж КП “Київтранспарксервіс” стане Мурад Магомедов. Він – колишній боксер, майстер спорта. На новій посаді обіцяє розібратись із структурою підприємства, прибрати з неї корупційні схеми та намагатиметься збільшити відрахування у бюджет.

Фото: http://kievvlast.com.ua/

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button