Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23420 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мер Києва Віталій Кличко прийняв рішення про відсторонення обох через незадовільне керівництво підприємствами.

Клімов За результатами перевірки роботи КП «Фармація» звільнено його генерального директора Олега Клімова. Аудит Департаменту фінансів виявив бездіяльність і відсутність контролю над роботою підприємства з боку керівника КП «Фармація», що призвело до погіршення фінансового стану підприємства. Зараз комунальне підприємство має майже 5,5 млн. грн. непокритих збитків. Перевірка також виявила зловживання в аптеках «Фармації», зокрема, завищення цін на медикаменти, які відпускали за Карткою киянина, та зі знижками в соціальних аптеках. Раніше Кличко був незадоволений тим, що, за його даними, вартість ліків у комерційних аптеках на 15-20% нижча, ніж у державних.

Ярошевич

Директора Володимирського ринку Ларису Ярошевич вирішено звільнити за підсумками приписів прокуратури та за результатами внутрішнього аудиту Комісії Департаменту економіки та інвестицій. На її посаду призначено Юрія Мельника. Він навчався в Національному університеті харчових технологій, Відкритому університеті розвитку людини. Крім того, пройшов курси підвищення кваліфікації Державної податкової служби за спеціальністю «Оподаткування», а також Українського держуніверситету нафти і газу за спеціальністю «Оптимізація оподаткування на підприємствах». Працював у НАК “Нафтогаз України”. 

Своїми першочерговими завданнями на новій посаді Юрій Мельник вбачає оптимізацію фінансових показників КП «Володимирський ринок» та планомірне поліпшення ефективності підприємства. За допомогою яких рішень та ресурсів він планує досягти цих цілей, наразі не повідомляється.

Фото: focus.ua, apteka.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button