Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
17294

А також знесли всі тимчасові споруди, що заважали прогулюватись набережною киянам. Про це повідомляє сайт КМДА.

21 серпня комунальні служби міста провели прибирання столичної Оболнської набережної. З її пішохідної частини прибрали всі торговельні точки, а в’їзд транспорту перекриють і встановлять патрульні пости. Відтепер ця територія стане виключно пішохідною зоною. Про це повідомив радник мера Дмитро Білоцерковець.

«КМДА в майбутньому визначить можливість розташування торгівельних точок, але за умови, якщо вони не заважатимуть киянам. Ця кількість буде обмежена і погоджуватиметься з державною районною адміністрацією. Крім того, зобов’язання контролювати відсутність нелегальної торгівлі алкоголем і тютюновими виробами взяла на себе столична міліція».

Також співробітники КП “Плесо” за допомогою спецтехніки прочистили пісок та прибрали мул на пляжі.

Але прибрати набережну – це тільки півділа. Тепер потрібно встановити відгороджувальні стовпчики, щоб автівки не заїжджали на пішохідну зону, та постійно підтримувати це місце у чистому стані. І це не тільки завдання комунальних служб, а й громади Оболонського району, які мають контролювати стан, у якому знаходиться набережна.

Фото: прес-служба КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button