Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У неділю у Києві пройде “Ретро Круїз 2014”. Цього року він складатиметься з двох частин: ретро фестивалю, який відбудеться у ботанічному саду імені О. Фоміна та велопараду, учасники якого фінішують на ретро фестивалі. Участь у “Ретро-Круїзі” вперше буде платною.

Команда організаторів зазначає: “цього року ми розширяємо межі нашого свята. Відтепер це не тільки велопарад, але й повномасштабний фестиваль ретро культури. На нашому святі можна побачити завжди молоде “ретро” у всіх можливих проявах. Тут буде жива музика, танцмайданчик для рок-н-роллу, чарльстону, фокстроту, а також мода, зачіски, кіно, майстер-класи, розіграші і головна подія – зустріч учасників велопараду “Ретро Круїз 2014”.

[metaslider id=2208]

Фото: http://kiev-velo.livejournal.com

Фестваль проходитиме на території науково-дослідної частини ботанічного саду імені О. Фоміна. Зазвичай вхід для відвідувачів сюди зачинений. Проте 12 жовтня потрапити на територію зможуть всі охочі. Придбавши квиток на “Ретро Круїз”, відвідувачі отримують змогу безкоштовно відвідати три екскурсії і побачити колекції рослин у теплицях ботсаду.

У програмі фестивалю англійське чаювання “5 o’clock tea”, а також урочиста церемонія нагород у номінаціях: “Найкращий чоловічий костюм”, “Найкращий жіночий костюм”, “Найкращий вінтажний костюм”, “Найкращі борода і вуса 2014”.

 Учасники велопараду збираються на площі перед музеєм ВВВ о 14:00, де вони отримують реєстраційний номер. Він дає змогу вільно потрапити на територію фестивалю. Фінальної точкою велопараду буде ботанічний сад, де організатори облаштують місце для парковки. Таким чином, учасники зможуть залишити свої ровери та приєднатися до свята ретро культури. Зареєструватися для участі у велопараді можна тут.

 Велопарад

місце: площа перед музеєм ВВВ

час: 12 жовтня, збір о 14:00, виїзд о 15:00

вартість: внесок за участь у велопараді “Ретро-Круїз 2014” – 40 грн

 Фестиваль

місце: ботанічний сад імені О.Фоміна

час: 12 жовтня, 12:00 – 20:00

варстість: дорослі – 40 грн

діти, віком до 12 років – 10 грн

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button