Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23393 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10302019_1547471588804032_5622793695822796274_n

Проект називатиметься “Урбаністичні рефлексії Києва“, а головним медіа-партнером виступить hromadske.tv. Окрім Києва, дослідники також планують показати проблеми міського простору у таких містах-сателітах, як Боярка, Ірпінь, Бориспіль, Бровари, Українка тощо. Перший епізод проекту вийде вже цієї неділі.

Цей проект – дослідження, що має на меті спровокувати громадську думку та діалог містян. Автори “Урбаністичних рефлексій” стверджують, що будуть торкатись тем, які стосуються міського планування, досліджень, транспорту, регулювання міської політики та соціальних аспектів життя у Києві. Українські міста потребують всебічного аналізу та досліджень для якісного переходу на новий щабель розвитку. Першим містом для урбаністичних рефлексій в серії документальних фільмів є Київ.

Українські міста потребують всебічного аналізу та досліджень для якісного переходу на новий щабель розвитку.

У першому блоці документалок буде 12 частин, кожна – близько 20 хвилин. Приблизно 15 хвилин буде займати огляд проблеми десь у місті і ще 5 хвилин – коментар експерта. У першому “сезоні” автори розкажуть про проблеми у таких місцях та районах столиці, як Гостиний двір, ВДНГ, Подільська набережна, Троєщина, Дарниця, Позняки. Також будуть висвітлені проблеми велоінфраструктури, хаотичної парковки на вулицях, МАФів, терас закладів харчування та міської електрички.

Дивіться трейлер до першого епізоду циклу про Контрактову площу:

Слідкуйте за оновленнями на сторінці у Facebook.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button