Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10904454_612205598885975_6737774949096120597_o

Комунальне підприємство “Житлоінвестбуд-УКБ”, яке є замовником проектування та реконструкції кінотеатру “Жовтень”, планує введення будівлі в експлуатацію в жовтні 2015 року. Про це  повідомляє “Вечірній Київ” з посиланням на прес-службу комунального підприємства.

Наразі тривають перемовини щодо укладання договорів з підрядниками, які будуть займатися проектними та ремонтними роботами. Загальна вартість проекту буде затверджена у березні. У проекті міського бюджету на ремонтні роботи в “Жовтні” виділено близько 12 млн. грн.

Також на сторінці “Врятуй Жовтень” у Facebook повідомляється про початок роботи Фонду відновлення кінотеатру. Найпростіший спосіб допомогти матеріально – купити благодійний купон на сайті “Жовтня” вартістю 40 гривень. За словами благодійників, гроші підуть на придбання дорогого устаткування для показу фільмів. У Фейсбуці зазначено, що “фінансування для відновлення самої будівлі виділено з міського бюджету; однак складне обладнання, вочевидь, доведеться придбати коштом глядачів”.

Дивіться також наш фоторепортаж з мітингу на підтримку відновлення кінотеатру.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button