Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Зміна Маріуполь ІЗОЛЯЦІЯ

Незважаючи на вимушене переселення з Донецька до Києва, фонд ІЗОЛЯЦІЯ не втрачає зв’язку з Донбасом, реалізуючи ряд проектів, пов’язаних з цим регіоном.

Дотримуючись своєї місії, ІЗОЛЯЦІЯ прагне створювати імпульси для культурних, соціальних та економічних змін — з вірою в те, що «ми міняємо місце, і місце змінює нас».

“Зміна” — це серія проектів, що реалізуються на Сході України, і передбачають широке залучення місцевої громади в процес їх створення і реалізації. Слово “Зміна” несе бажання змін і одночасно відсилає до індустріального контексту, позначаючи робочі зміни на підприємствах як ознаку того життя і мирної реальності, які хочеться зберегти. Першою ініціативою в рамках проекту є низка подій, що відбувати – муться в Маріуполі.

З 12 по 15 лютого 2015 р. ІЗОЛЯЦІЯ реалізує в Маріуполі низку подій в рамках проекту “Зміна”. Місце проведення: Маріуполь, ДК Молодіжний, ул. Харлампієвська, 17/25, 2 поверх.

Наприклад, в рамках “Зміни” буде показана інсталяція Картковий Будинок від Сергія Захарова (група Мурзилки), 15 карт, 120 х 85 см. Інсталяція являє собою споруду з карт, що зображують персонажів з «ДНР» та «ЛНР». В основі конструкції — джокер, карта, що зображує В. Путіна.

Повну програму проекту дивіться за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button