Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
kyiv-gps-google

Про це повідомляє блог сервісу Easy Way. Тепер за допомогою смартфонів, планшетів та комп’ютерів кияни зможуть дізнаватись розклад та точне прибуття потрібного транспорту на зупинку.

З приємністю повідомляємо, що GPS-дані комунального транспорту Києва стали доступними на Google Maps, у рідному та зручному інтерфейсі, переваги якого вже оцінили мільярди користувачів. Мова йде про більш ніж 130 трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутів міста.

Київ приєднався до Бостону, Будапешту, Ванкуверу та Чикаго і став одним із багатьох міст всього світу, що надають GPS-дані для відображення на Google Maps.

GPS-дані позначено спеціальною “крапочкою”, для перегляду достатньо клікнути на зупинку або перейти на окрему сторінку зупинки. Та найголовніше те, що дані автоматично підвантажуються у мобільні додатки Google Maps.

EasyWay виступив технічним партнером проекту, що поєднав можливості КП “Київпастранс” із вимогами Google.

“Хмарочос” перевірив можливість дізнаватись розклад. На жаль, поки що цей сервіс працює тільки частково і розповсюджується не на всі маршрути “Київпастранса”.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button