Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На цьому тижні в рамках традиційного Четверга від CANactions  відбудеться обговорення, яким може бути майбутнє Київського велотреку. Усі бажаючі запрошовуються взяти участь у дискусії і разом з’ясувати, для кого мусить працювати велотрек та яка роль архітектора у відновленні найстарішої спортивної споруди міста. Ідеї, які пролунають на зустрічі, ляжуть в основу технічного завдання майбутнього відкритого конкурсу проектів реконструкції велотреку.

10999087_827183610680535_8921544251522726587_n

Група ініціативних киян спільно з ветеранами велосипедного спорту вже багато років бореться за повернення легендарного  велотреку на вул. Богдана Хмельницького місту та його подальше відродження. Метою активістів є реконструйований велотрек як центр велосипедної культури Києва, де можна буде займатися не лише професійним, але й любительським спортом, а також активно і цікаво відпочивати.

ДОПОВІДАЧІ:

Володимир Мельник — юрист, учасник громадського руху за відновлення Київського велотреку, керівник молодіжної спортивної організації Extreme Factory, разом зі своїми колегами-дизайнерами Олександром Карпінським та Ольгою Сабуровою розкажуть про те, що вже зроблено, яких результатів уже вдалось досягти, з якими перешкодами довелося стикнутись на шляху до мети та який план роботи на найближчий час.

Андрій Шуляр — урбаніст, архітектор, дослідник, громадський активіст. Співзасновник урбаністичних проектів Simplicity (Київ) та Lypneva.com(Львів). В минулому координатор CANactions (Київ), дослідник у Центрі міської історії Центрально-східної Європи (Львів) та викладач Інституту архітектури у Львівській політехніці. Окрім того з 2011 року, спільно за Cobble Stone Runners, займався організацією Insane Rover, аматорських змагань на львівському велотреку.


Місце: Будинок архітектора (приміщення Архітектурного клубу)

Адреса: Київ, вул. Б. Грінченка, 7

Дата: 19 лютого 2015

Час: 18.30

Вартість: Вхід вільний



Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button