Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Музеї історії міста Києва 20 березня відбудеться «Ніч у Музеї-2». Це театралізована екскурсія, де відвідувачі зможуть відчути атмосферу Києва початку ХХ століття. Заплановано перегляд фільму, розіграш призів та частування солодощами.

Перші 20 осіб, які придбають квитки, отримають приз-запрошення до двох із семи музеїв-філій Музею історії міста Києва: літературно-меморіального музею М. Булгакова, історико-меморіального музею М. Грушевського, Київського музею О.С. Пушкіна, Музею культурної спадщини, Музею партизанської слави, Музею Шолом-Алейхема та Музею шістдесятництва.

Noch-v-musee2

Виставкова експозиція музею розповідає про найяскравіші епізоди історії столиці, яка подається через долі киян – від Київської Русі до сьогодення. Відвідувачі можуть побачити матеріали, що репрезентують різні сфери міського життя: виробництво, торгівлю, освіту, науку, мистецтво, релігію, війну тощо.


Місце: Музей історії міста Києва

Адреса: вулиця Б. Хмельницького, 7

Дата: 20 березня

Час: 20:00

Вартість: 100 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button