Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В арт-кафе FREUD HOUSE 7 березня відбудеться показ чотирьох стрічок молодих режисерів.

10968371_890152224339904_4310464118700360420_n

Громадська організація «СУК» (сучасне українське кіно) представить альманах «Батьки і діти».

Глядачі побачать короткометражні фільми «Повернутися зі світанком» Нарімана Алієва, «Велика Перерва» Сергія Горного, «Обійми» Філіпа Сотниченко та «Порятунок» Нікона Романченко. Усі стрічки підіймають питання виховання та відносин. Також організатори планують показати фільм «Знеболювальне» Валерії Сочивець, яка є модератором показів. Глядачі матимуть змогу поспілкуватися з режисерами після показу.

Кінопрем’єри сучасних українських режисерів планують проводити кожний місяць.

Програма показу:

– Наріман Алієв “Повернутися зі світанком”. Кримськотатарська історія про батька і сина, які мають різні погляди на майбутнє і різне уявлення про життя.
– Cергій Горний “Велика Перерва”. Історія підлітка, у якого не складаються стосунки з мамою. – Філіп Сотниченко “Обійми”. Небагатослівна історія про непомічені подробиці несподіваної зустрічі.
– Нікон Романченко “Порятунок”.  Батько та син, які майже не розмовляють між собою, зустрічаються знову. Та на цей раз їхня зустріч стає майже фатальною.
– Валерія Сочивець «Знеболювальне». Лікар змушений їхати разом із своєю пацієнткою в гори. Це буде подорож, яку він не забуде ніколи.


Місце: FREUD HOUSE cafe art club

Адреса: вул. Костянтинівська, 21

Дата: 7 березня

Час: 19:00-22:00

Вартість: 60 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button