Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
pic789_1

У Києві 26 квітня відбудеться п’ятий KYIV HALF MARATHON.

Дорослі зможуть випробувати себе на дистанції довжиною 21,0975, 10, 5 та 2 кілометри, а діти – 500 та 1000 метрів. Також бігуни зможуть взяти участь у естафеті та командній першості.

21 кілометр

Забіг розпочинається з Контрактової площі і проходить по Набережному шосе до метро Дніпро. Потім учасники забігають на Труханів острів і повертаються на Контрактову площу через Набережно-Рибальску вулицю та Московський міст. На їхньому шляху передбачені точки питної води, харчування, пункти масажу тощо. Ліміт часу – 3 години. Переможці-чоловіки та жінки, які зайняли з першого по п’яте місце одержать грошову винагороду: від 500 грн. до 3000 грн. Також нагородять найкращих у своїх вікових категоріях.

10 кілометрів

Учасники марафону також  почнуть з Контрактової площі і побачать Бабине озеро. Фініш буде їх чекати на Контрактовій площі. Питна вода, туалети та харчування передбачені забігом на цій дистанції. Ліміт часу – 1 час 20 хвилин. Чемпіони, які отримали перше, друге та третє місце отримають подарунки.

5 кілометрів

Змагання стартує на метро Поштова площа і фінішує на Контрактовій із забігом на Набережне шосе. Забіг триває 40 хвилин і має лише один  пункт харчування, питної води та медичної допомоги. Однак призерів, які займуть з першого по третє місце чекають призи.

Переможців-дорослих на 2 кілометри та чемпіонів серед дітей також привітають і подарують відзнаки.


Місце: метро Контрактова площа

Адреса: пл. Контактова,4 (навпроти «Пузатої хати»)

Дата: 26 квітня

Час: 09:00-16:00

Вартість: 200-300 грн до 31.03;  300-400 грн з 1.04


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button