Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23419 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
1-1

Асоціація велосипедистів Києва розпочинає програму співпраці з волонтерами “ВелоАгент Києва”.

Долучившись до програми, ви щотижня отримуватимете одне завдання, направлене на популяризацію велосипеду як міського транспорту. Кожен мешканець Києва може зробити місто більш велосипедним. Якщо ви не знаєте, з чого почати, АВК пропонує послідовний план дій.

Це волонтерська програма. Ми продумували її так, щоб просувати велорух було цікаво та просто. Що більше людей зробить багато маленьких кроків, то швидше ми будемо жити в комфортному місті.

Щоб долучитися до програми, зареєструйтеся – і чекайте на таємні доручення:) Перше завдання для велоагентів буде розкрито вже в понеділок, 16 березня. Далі кожен агент буде отримувати нові завдання, виконуючи які він популяризуватиме велокультуру та велотранспорт, як надійний, екологічний та спортивний варіант пересування містом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button