Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
ob_prost_rish2

На сайті Департаменту архітектури та містобудування КМДА з’явилась інформація про проведення громадських слухань щодо проекту Детального плану території в межах вулиць Фрунзе, Нижньоюрківська та пров. Мильного у Подільському районі м. Києва.

В зв’язку з тим, що зараз на цій території знаходиться багато промислових підприємств так званого «Подільсько-Куренівського» промрайону, які наразі мають застарілі й зношені основні виробничі фонди, або на даний час вже не працюють, розвиток території проектування передбачає реструктуризацію їх територій.

plan_project

У повідомленні зазначається, що основна мета проекту: формування інноваційних екосистем за принципом «Живи – Працюй – Відпочивай» із створенням сучасної громадської зони, яка включатиме адміністративно-офісні та виставкові центри, торгово-розважальні та спортивно-оздоровчі комплекси, озеленену рекреаційну зону, а також житловий комплекс європейського рівня.

Окрім всього зазначеного вище, на цій території також планують побудувати виїзд з тонелю та дворівневу магістральну розв’язку для автотранспорту. Житловий комплекс європейського рівня запланований, як багатоповерхівка. Це можна зрозуміти з об’ємно-просторового рішення проекту, щоправда жодних даних про висотність цих споруд у повідомленні немає.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button