Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
2bu6zg8oewg85c0qa9

Детальний план території масиву Відрадний був затверджений на засіданні комісії з питань містобудування архітектури та землекористування. Про це повідомив голова комісії, співголова фракції «УДАР-Солідарність» в Київраді Володимир Прокопів.

«На засіданні земельної комісії затвердили перший за останні два роки проект детального плану території. Інвестор за власний кошт розробив проект ДПТ на ділянку площею 186 гектарів в Солом’янському районі Після затвердження ДПТ Київрадою жителі цього району відповідно до потреб отримають нові житлові будинки, дитячий садочок та об’єкти інфраструктури, новий сквер і впорядковані зелені зони. При цьому місто не витратило жодної копійки на розробку детального плану, наявність якого є необхідною умовою для будівництва. Суму в понад 400 тисяч гривень за ДПТ сплатив інвестор», – повідомив Володимир Прокопів.

Однак, не повідомляється, що саме буде побудовано інвестором на цій території, та хто є цим інвестором.

Масив Відрадний простягається між Відрадним проспектом, бульваром Івана Лепсе і Гарматною вулицею; промислова зона — між вулицею Миколи Василенка, бульваром Івана Лепсе і залізницями Київ — Ковель і Петрівською.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button