Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Нещодавно, в Києві, недалеко від станції метро Тараса Шевченка відкрилася квест-кімната «Чорнокнижник» від компанії ExitGame.

Quest_Warlock_Photo2

Цей квест відрізняється з-поміж усіх своїм антуражем, звуковим рядом, який супроводжуватиме вас протягом гри. Майже уся кімната облаштована прихованою електронікою, ефекти від якої змусять вас сказати «ВАУ, ЯК КРУТО». Як розповідають творці гри, на розробку сценарію пішло три місяці, та ще три місяці на будівництво квесту.

Всередині на вас чекає «штурмовий сюжет» — більшість загадок можна вирішувати паралельно. Завдяки цьому, кожному гравцю знайдеться що робити, і ніхто не буде нудьгувати.

NH2A5818

Забронювати квест можна на сайті компанії.

Хвиля квест-кімнат виникла у Києві приблизно рік тому. Зараз доволі важко знайти людину, яка б не грала чи не чула про такий вид розваг. На даний момент, у місті існує приблизно 30 компаній, які зможуть вас «зачинити».

Вашу команду (від 2 до 4 осіб) зачиняють у антуражному приміщені – бункері, лікарні, райвідділку, фотостудії. Ваша задача — вибратись з нього за 60 хвилин.

P1270662

Є декілька простих правил гри:

  1. Усі особисті речі залишаються поза квестом – ви лишаєтесь один на один з кімнатою. Телефони та планшети вам не допоможуть.
  2. Грубу фізичну силу застосовувати заборонено. З усіма «фізичними навантаженнями» зможе впоратись трирічна дитина.
  3. Заборонено розповідати друзям/родичам/перехожим про те, що ви бачили всередині квесту, чи як вирішуються конкретні завдання.
  4. Ви маєте право на необмежену кількість підказок в будь-який момент гри.

Якщо ви дочитали цей текст до кінця, можете отримати знижку 50 гривень, на участь у квест-кімнаті «Чорнокнижник». Для цього при бронюванні вкажіть код #hmarochos_the_best Код дійсний до кінця травня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button