Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
1510505_835202249893102_7746323360676343181_n

Києво-Могилянська бізнес-школа (KMBS) спільно з партнерами відкриває “Школу мера”.

Школа покликана підготувати кандидатів та їх команди до управління містами, в умовах децентралізації. Учасники Школи підсилюватимуть свої знання та досвід в сфері стратегічного менеджменту, публічного адміністрування та оpen government (відкритий уряд), що допоможе їм розробити Стратегії розвитку своїх міст. В основу програми закладена логіка стратегічного та гуманітарного блоків МВА-програм Києво-Могилянської бізнес-школи, що відповідає сучасним світовим трендам в сфері управління, західним стандартам бізнес-освіти.

Старт навчання відбудеться 12 червня у Києві у Києво-Могилянській бізнес-школі, і триватиме до 23.08.2015 року, після чого кращі студенти з різних міст, які найкраще складуть тести, пройдуть 10-денне стажування в муніципалітетах країн Вишеградської четвірки. За результатами вивчення теоретичного матеріалу та проходження практики командами буде складено стратегічні плани розвитку міст та презентовано у своїх громадах.

Навчальний план складається з 8 різних тем, освоєння яких покликане сформувати у майбутніх керманичів міст комплексне бачення потреб міста та можливостей їх задоволення, та допоможе розробити стратегію розвитку міста. Викладання здійснюватиметься по п’ятницям, суботам та неділям.

На конкурсній основі до школи відбиратимуть 52 особи. Це – 13 команд з різних міст, по 4 учасники в кожній. Учасники покривають свої витрати на проживання, харчування та транспорт у Києві та під час стажування у одному з міст Вишеградської четвірки.

Для участі у програмі необхідно пройти 2 етапи відбору.

1 етап складає заповнення реєстраційної форми та надсилання наступних документів за адресою [email protected]:
резюме учасника проекту;
есе-твір на тему ««Яким я бачу своє місто через 10 років»» (близько 600 слів);
рекомендаційний лист (рекомендація може бути: від керівника місцевої партійної організації, громадської організації або органу місцевого самоврядування).

Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду після закриття набору на програму.

Детальніше про “Школу мерів” читайте за посиланням, а також підписуйтесь на Фейсбук-сторінку проекту.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button