Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Учора на вул. Воздвиженській 9-19 відкрилася бібліотека нового формату — bOtaN, повідомляє AIN.ua. Читати тут можна лежачи у гамаку, простір облаштований розетками, працює Wi-Fi, при бажанні сюди можна приходити працювати у тиші.

Screen-Shot-2015-05-27-at-10.13.36-AM

Усі книги у бібліотеці розділені по категоріях: «Досвід», «Особистість», «Наука», «Художня література», «Справа». В пріоритеті — книги про бізнес та лайф-стайл, біографії людей та історії компаній, науково-популярні праці. Засновники проекту — однодумці, які вірять у те, що навчатися та розвиватися можна і потрібно постійно. Ідея проекту виникла з концепції LLL — Life Long Learning,

У бібліотеці є робочі місця — крісла, гамаки, торшери, буфет з напоями та десертами та інтернет. Проте простір навряд чи перетвориться на ко-воркінг — тут немає кімнат для переговорів. Один з головних елементів — тиша.

Screen-Shot-2015-05-27-at-10.13.28-AM

Серед бізнес-літератури тут є лише книги, яким не більше п’яти років і тільки маст-ріди, зазначає керуюча проектом, Альона Іванова.

Вартість користування бібліотекою — 30грн/год або 1400 грн — безлімітний місячний абонемент. Проект соціально-орієнтований, проте команда засновників сподівається, що він окупиться.

Фото: AIN.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button