Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться семінар Ольги Соломатіної, присвячений роботі зі ЗМІ.

Писать-Легко

Ольга Соломатіна — медіа-тренер та редактор групи спецпроектів видавничого дому «Коммерсантъ», де працює майже 20 років. Ольга — автор навчальних програм та книг —«Писати легко», «101 порада по роботі зі ЗМІ», «Жінки-легенди: сильна слабка стать», «101 порада по роботі зі ЗМІ».

Лекторка проведе практичні семінари з копірайтингу та побудови бренду в ЗМІ у Києві. Курс «Побудова особистого і корпоративного бренду у ЗМІ» рекомендований PR-спеціалістам та співробітникам компаній, які співпрацюють з медіа. Учасники дізнаються про головні помилки і варіанти вирішення конфліктних ситуацій, а також  отримають практичні поради, які допоможуть налагодити спілкування з журналістами.

З програмою можна ознайомитися за посиланням.

Курс «Писати легко» рекомендовано PR-специалистам, маркетологам, копірайтерам, студентам та молодим журналістам. Він побудований на практичних порадах з написання текстів будь-якого спрямування та складності. Програму можна переглянути тут.

Семінари дають практичне розуміння роботи зі ЗМІ та текстами, а також можливість ставити запитання індивідуально розібрати проблемні чи складні кейси з практики учасників та тренера.


Місце: AGL Digital Lounge, БЦ “Capital Hall”

Адреса: вул. Жилянська 31, 6 поверх

Дата: 8-9 червня

Час: 19:00-22:00

Вартість: Вартість фіксується по курсу рубля до гривні на момент реєстрації чи внесення передплати, розміром 100 грн. Реєстрація за телефоном чи електронною адресою — 38-066-317-13-14, [email protected] Олександра Балкова


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button